Laden...

49-jarige man vrijgesproken van betrokkenheid bij de dood van Ewoud Siegers

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > 49-jarige man vrijgesproken van betrokkenheid bij de dood van Ewoud Siegers
Den Haag, 12 februari 2021

De rechtbank Den Haag heeft vandaag een 49-jarige verdachte vrijgesproken van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Ewoud Siegers. Het slachtoffer werd op 6 december 2014 aangetroffen in een sloot bij de Noordhoef in Gouda.

Het slachtoffer is waarschijnlijk in de nacht/vroege ochtend van 2 december 2014 overleden aan de gevolgen van steekverwondingen in het hart en de longen. Wanneer dat precies is gebeurd en waar en waarom het slachtoffer om het leven is gebracht, kan meer dan zes jaar later en ondanks diepgaand onderzoek door de politie, niet worden vastgesteld. Het dossier bevat wel aanwijzingen dat de verdachte er meer vanaf weet. Maar dat is onvoldoende om te kunnen oordelen dat de verdachte direct betrokken is geweest bij het geweld dat heeft geleid tot de dood van het slachtoffer.

Het Openbaar Ministerie vond doodslag bewezen en eiste een gevangenisstraf van 11 jaar.

Uitspraken