Laden...

Behandeling kort geding Stichting Stop5GNL tegen de Staat op maandag 4 mei 2020

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Behandeling kort geding Stichting Stop5GNL tegen de Staat op maandag 4 mei 2020
Den Haag, 23 april 2020

Op maandag 4 mei 2020 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Stichting Stop5GNL tegen de Staat. De zitting vindt plaats in een van de zalen van het Paleis van Justitie in Den Haag.

​Livestream

De rechtbank zorgt voor een livestream zodat de zitting op afstand gevolgd kan worden.

Informatie voor de media

Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zittingszaal. Journalisten moeten zich uiterlijk donderdag 30 april 2020 om 15:00 uur per mail aanmelden bij de afdeling voorlichting van de Rechtbank Den Haag. Het mailadres is: voorlichting.rb.den.haag@rechtspraak.nl.
Vervolgens zal de afdeling voorlichting besluiten, aan de hand van landelijke richtlijnen, welke journalisten de zaak kunnen bijwonen. De andere journalisten kunnen via de livestream de zaak volgen. Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto’s kan maken.

​Audiovisuele opnames

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.

​Informatie voor publiek

Vanwege de coronamaatregelen is de rechtbank momenteel niet toegankelijk voor publiek. De zitting kan worden gevolgd via een livestream. Op vrijdag 1 mei maakt de rechtbank bekend via welke website de livestream wordt uitgezonden.

Uitspraken