Laden...

Behandeling wrakingsverzoek Viruswaanzin op 6 juli 2020 te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Behandeling wrakingsverzoek Viruswaanzin op 6 juli 2020 te volgen via livestream
Den Haag, 02 juli 2020

Op maandag 6 juli 2020 om 09.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het wrakingsverzoek van Viruswaanzin. De zitting van de wrakingskamer kan door belangstellenden via een livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/behandeling-wrakingsverzoek-viruswaanzin

Achtergrond

Op donderdag 25 juni jl. werd het kort geding van Viruswaanzin tegen de Staat behandeld. Aan het eind van de behandeling heeft Viruswaanzin de rechter gewraakt. Dit wrakingsverzoek wordt op 6 juli 2020 behandeld.

Informatie voor de media

Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zittingszaal. Journalisten kunnen zich uiterlijk vrijdag 3 juli 2020 om 13.00 uur  aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Wij raden journalisten aan de zitting te volgen via de livestream.

​Audiovisuele opnames

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.
Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto’s kan maken.

​Informatie voor publiek

Vanwege de coronamaatregelen is de rechtbank niet toegankelijk voor publiek. De zitting kan worden gevolgd via de livestream: https://streams.nfgd.nl/behandeling-wrakingsverzoek-viruswaanzin.

 

 

Uitspraken