Laden...

Kort geding Viruswaanzin tegen de Staat op 25 juni 2020 te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Kort geding Viruswaanzin tegen de Staat op 25 juni 2020 te volgen via livestream
Den Haag, 23 juni 2020

Op donderdag 25 juni 2020 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Viruswaanzin tegen de Staat. De zitting kan door alle belangstellenden via een livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-viruswaanzin-tegen-de-staat

Informatie voor de media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling die wordt verzorgd door de NOS. Voor gebruik van deze beelden kunnen andere media zich melden bij: productie.journaal@nos.nl of 035-677 8052.

Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto’s kan maken.

Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zittingszaal. Journalisten kunnen zich aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Wij raden journalisten aan de zitting te volgen via de livestream.

​​Informatie voor publiek

Vanwege de coronamaatregelen is de rechtbank niet toegankelijk voor publiek. De zitting kan worden gevolgd via de livestream: https://streams.nfgd.nl/kort-geding-viruswaanzin-tegen-de-staat.

 

Uitspraken

Meest gelezen berichten