Laden...

Kort geding Viruswaarheid tegen de Staat op 25 november 2020 te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Kort geding Viruswaarheid tegen de Staat op 25 november 2020 te volgen via livestream
Den Haag, 24 november 2020

Op woensdag 25 november 2020 om 11.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Viruswaarheid tegen de Staat. De zitting kan door belangstellenden via een livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/stichting-viruswaarheid-cs-tegen-de-staat-inzake-gebruik-pcr-test-en-overheidscommunicatie

Informatie voor de media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.
Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto’s kan maken.
Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zittingszaal. Journalisten kunnen zich aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Wij raden journalisten aan de zitting te volgen via de livestream.

Informatie voor publiek

Belangstellend publiek is beperkt welkom bij zittingen in het Paleis van Justitie. Om het bezoek zo verantwoord en veilig mogelijk te maken is een maximum aantal van twee belangstellenden per zaak vastgesteld. Voor deze zaak hebben zich al twee bezoekers aangemeld. Overige belangstellenden kunnen de zaak volgen via de livestream.

Uitspraken