Laden...

Kort geding horecaondernemers tegen de Staat op 20 oktober 2020 te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Kort geding horecaondernemers tegen de Staat op 20 oktober 2020 te volgen via livestream
Den Haag, 19 oktober 2020

Op dinsdag 20 oktober 2020 om 10.30 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van meerdere horecaondernemers tegen de Staat. De zitting kan door belangstellenden via een livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/horecabedrijven-tegen-de-staat-om-coronamaatregelen.

Informatie voor de media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.
Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto’s kan maken.
Vanwege de beperkte ruimte in de zaal en de hoeveelheid eisers is er voor schrijvende journalisten geen plaats meer beschikbaar in de zaal. De zitting kan gevolgd worden via de livestream.

Informatie voor publiek

De zitting kan worden gevolgd via de livestream: https://streams.nfgd.nl/horecabedrijven-tegen-de-staat-om-coronamaatregelen.