Laden...

Livestream kort geding Koninklijke Horeca Nederland tegen de Staat

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Livestream kort geding Koninklijke Horeca Nederland tegen de Staat
Den Haag, 08 maart 2021

Op dinsdag 9 maart 2021 om 14.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) tegen de Staat over de uitbetaling van subsidies. 

Informatie voor de media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.

Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de zitting foto's kan maken.

Wij raden journalisten aan de zitting te volgen via de livestream. Journalisten die toch aanwezig willen zijn kunnen zich tot aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Een plek in de zittingszaal kan niet worden gegarandeerd.

Informatie voor publiek

Belangstellend publiek is beperkt welkom bij zittingen in het Paleis van Justitie. Om het bezoek zo verantwoord en veilig mogelijk te maken is een maximum aantal van twee belangstellenden per zaak vastgesteld.

Overige belangstellenden kunnen de zaak volgen via de livestream.

Uitspraken