Laden...

Praktische informatie over rechtszaak ID&T c.s. tegen de Staat

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Praktische informatie over rechtszaak ID&T c.s. tegen de Staat
Den Haag, 28 juli 2021

Update: het kort geding is aangehouden en gaat NIET door op vrijdag 30 juli 2021.

 

Op vrijdag 30 juli 2021 om 10.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van Festivalorganisator ID&T en 57 mede-eisers tegen de Staat over de coronamaatregelen.

Livestream

De zitting kan door alle belangstellenden via een livestream worden gevolgd.

Informatie voor de media

Door de coronamaatregelen is de ruimte in de zittingszaal beperkt. Voor het maken van audiovisuele opnames geldt daarom een poolregeling. Een poolregeling betekent dat een medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.

Er wordt één fotograaf toegelaten. Indien nodig zal ook daarvoor een poolregeling gelden.

Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zaal. Wij raden journalisten aan de zittingen te volgen via de livestream.

Journalisten die toch aanwezig willen zijn kunnen zich tot uiterlijk a.s. donderdag 29 juli 2021 12:00 uur aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Een plek in de zittingszaal kan niet worden gegarandeerd.

Informatie voor publiek

Overige belangstellenden kunnen de zaak volgen via de livestream.

 

Uitspraken