Laden...

Praktische informatie over rechtszaak Unmute Us c.s. tegen de Staat

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Praktische informatie over rechtszaak Unmute Us c.s. tegen de Staat
Den Haag, 22 september 2021

Op vrijdag 24 september 2021 om 10.00 uur behandelt de rechtbank Den Haag het kort geding van 20 eisers, waaronder Unmute Us, Apenkooi Events, ID&T en MOJO, tegen de Staat. Zij zijn het niet eens met het besluit dat bij evenementen die binnen worden georganiseerd, die geheel of gedeeltelijk ongeplaceerd zijn en waar geen sprake is van doorstroming, slechts 75% van de reguliere capaciteit van de locatie mag worden gebruikt en dat evenementen niet georganiseerd mogen worden tussen 00.00 en 06.00 uur.

Livestream

De zaak kan door alle belangstellenden via een livestream worden gevolgd.

Informatie voor de media

Door de coronamaatregelen is de ruimte in de zittingszaal beperkt. Voor het maken van audiovisuele opnames geldt daarom een poolregeling.
Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zaal. Wij raden journalisten aan de zittingen te volgen via de livestream.
Journalisten die toch aanwezig willen zijn kunnen zich tot uiterlijk a.s. donderdag 23 september 2021 12:00 uur aanmelden bij de afdeling voorlichting van de rechtbank Den Haag. Een plek in de zittingszaal kan niet worden gegarandeerd.

Informatie voor publiek

Overige belangstellenden kunnen de zaak volgen via de livestream.

Uitspraken