Laden...

Uitspraak kort geding Stop5GNL tegen de Staat op 25 mei te volgen via livestream

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Uitspraak kort geding Stop5GNL tegen de Staat op 25 mei te volgen via livestream
Den Haag, 18 mei 2020

Op maandag 25 mei 2020 om 11.00 uur doet de rechtbank Den Haag uitspraak in het kort geding van stichting Stop5GNL tegen de Staat. De uitspraak kan door alle belangstellenden via de livestream worden gevolgd: https://streams.nfgd.nl/uitspraak-stichting-stop5gnl.

Informatie voor de media

Er kan een beperkt aantal journalisten plaatsnemen in de zittingszaal. Journalisten moeten zich uiterlijk woensdag 20 mei 2020 om 15:00 uur per mail aanmelden bij de afdeling voorlichting van de Rechtbank Den Haag. Het mailadres is: voorlichting.rb.den.haag@rechtspraak.nl.

Vervolgens zal de afdeling voorlichting besluiten, aan de hand van landelijke richtlijnen, welke journalisten de uitspraak kunnen bijwonen. De andere journalisten kunnen via de livestream de uitspraak volgen. Er wordt één fotograaf toegelaten, die aan het begin van de uitspraak foto’s kan maken.

Audiovisuele opnames: poolregeling

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling die wordt verzorgd door de NOS. Dat betekent dat alleen de NOS toestemming heeft om opnames te maken. Voor gebruik van deze beelden kunnen media zich aanmelden bij: productie.journaal@nos.nl of 035-677 8052.

​Informatie voor publiek

Vanwege de coronamaatregelen is de rechtbank niet toegankelijk voor publiek. De zitting kan worden gevolgd via de livestream.

Uitspraken