Uitspraak zaak Mitch Henriquez op donderdag 21 december 2017 om 13:00 uur

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Uitspraak zaak Mitch Henriquez op donderdag 21 december 2017 om 13:00 uur
Den Haag, 04 december 2017

Op donderdag 21 december 2017 doet de rechtbank om 13:00 uur uitspraak in de strafzaak tegen de twee agenten die betrokken waren bij de aanhouding van Mitch Henriquez in 2015. De uitspraak vindt plaats in het Justitieel Complex Schiphol (JCS), Duizendbladweg 100 in Badhoevedorp.

​Informatie voor publiek

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Om binnen te komen, kunt u gebruik maken van de hoofdingang. Er is beperkte ruimte en de rechtbank laat publiek toe op volgorde van binnenkomst. Als de publieke tribune vol is, kan geen toegang meer worden verleend.

Informatie voor media

U kunt gebruik maken van de persfaciliteiten door u van tevoren aan te melden bij de afdeling voorlichting van de Rechtbank Den Haag. U kunt dat doen tot uiterlijk maandag 18 december 2017 om 12.00 uur per mail: m.buunk@rechtspraak.nl.

Neem een geldig legitimatiebewijs én perskaart mee. Om binnen te komen, kunt u gebruik maken van ingang 2. Afhankelijk van het aantal aanwezigen krijgt u een plek in de zittingszaal op de begane grond of in de zittingszaal op de publieke tribune op de 1e verdieping. Daarnaast is een perskamer met live videoverbinding beschikbaar.

Audiovisuele media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Omroep West heeft toestemming gekregen om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik van de beelden kunnen afspraken gemaakt worden met hen.

Vervoer en parkeren

Bussen van lijn 185 rijden ieder kwartier vanaf Schiphol Plaza halte B15 rechtstreeks naar het JCS en vice versa. De bus stopt direct voor de hoofdingang van het JCS. De reistijd van Schiphol Plaza naar het JCS bedraagt circa vijf minuten.

Er is een beperkte parkeermogelijkheid. U kunt tegen betaling (€ 2,50 per uur, uitsluitend PIN betalingen mogelijk) parkeren op het bezoekersgedeelte van het JCS-parkeerterrein. In de nabijheid van het JCS zijn geen verdere parkeervoorzieningen aanwezig.

Routebeschrijving

Meer over de zaak Mitch Henriquez


 

Uitspraken

Meest gelezen berichten