Zaak Mitch Henriquez start op maandag 13 november 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Den Haag > Nieuws > Zaak Mitch Henriquez start op maandag 13 november 2017
Den Haag, 06 november 2017

Van maandag 13 november tot en met vrijdag 24 november 2017 vindt de inhoudelijke behandeling plaats van de strafzaak tegen twee agenten vanwege hun betrokkenheid bij de aanhouding van Mitch Henriquez in 2015. De zitting start iedere dag om 10.00 uur op het Justitieel Complex Schiphol (JCS), Duizendbladweg 100 in Badhoevedorp.

Informatie voor publiek

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Om binnen te komen, kunt u gebruik maken van de hoofdingang. Om de zitting te kunnen volgen, zijn er twee zalen met live videoverbinding beschikbaar. Er is beperkte ruimte en de rechtbank laat publiek toe op volgorde van binnenkomst. Als de zaal vol is, kan geen toegang worden verleend.

Informatie voor media

U kunt gebruik maken van de persfaciliteiten door u van tevoren aan te melden bij de afdeling voorlichting van de Rechtbank Den Haag. U kunt dat doen tot uiterlijk woensdag 8 november 2017 om 12.00 uur per mail: voorlichting.rb.den.haag@rechtspraak.nl.

Neem een geldig legitimatiebewijs én perskaart mee. Om binnen te komen, kunt u gebruik maken van ingang 2.

Afhankelijk van het aantal aanwezigen krijgt u een plek in de zittingszaal op de begane grond of in de zittingszaal op de publieke tribune op de 1e verdieping. Daarnaast is een perskamer met live videoverbinding beschikbaar.

Audiovisuele opnames

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat in beginsel één medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik hiervan maken de overige media afspraken met dat medium.

Vervoer en parkeren

Bussen van lijn 185 rijden ieder kwartier vanaf Schiphol Plaza halte B15 rechtstreeks naar het JCS en vice versa. De bus stopt direct voor de hoofdingang van het JCS. De reistijd van Schiphol Plaza naar het JCS bedraagt circa vijf minuten.

Er is een beperkte parkeermogelijkheid. U kunt tegen betaling (€ 2,50 per uur, uitsluitend PIN betalingen mogelijk) parkeren op het bezoekersgedeelte van het JCS-parkeerterrein. In de nabijheid van het JCS zijn geen verdere parkeervoorzieningen aanwezig.

Uitspraken

Meest gelezen berichten