Routebeschrijvingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Contact > Routebeschrijvingen

Routebeschrijvingen per locatie

Arnhem

Walburgstraat 2-4, 6811 CD Arnhem

Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op parkeerplaats De Trans.

Door werkzaamheden rondom het Paleis van Justitie in Arnhem zijn de rechtbank en het Gerechtshof minder goed bereikbaar. Dit heeft gevolgen voor het gemotoriseerd verkeer en voor de parkeermogelijkheden. Kijk op de Facebook pagina (u verlaat Rechtspraak.nl) van de Herinrichting Weerdtjesstraat voor meer informatie. Bekijk de kaart voor omleidingsroutes en de parkeermogelijkheden.

Zutphen

Martinetsingel 2, 7201 DT Zutphen

Door werkzaamheden aan de IJsselkade en de oude IJsselbrug is de rechtbank in Zutphen tussen april 2017 en juni 2018 minder goed bereikbaar. Dit heeft zowel gevolgen voor gemotoriseerd verkeer als mensen die met de trein naar de rechtbank komen. Kijk op de website (Zutphen.nl) van de gemeente Zutphen voor meer informatie.

Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats aan de Martinetsingel, tegenover de Drogenapstoren.

 

Apeldoorn

Stationsstraat 104, 7311 MJ Apeldoorn

Nijmegen

Oranjesingel 56, 6511 NW Nijmegen

Gewijzigde openingstijden locatie Nijmegen in vierdaagse week
In de week van maandag 17 juli tot en met 21 juli is de locatie Nijmegen (Oranjesingel 56) van de rechtbank Gelderland slechts beperkt open. Van maandag tot en met donderdag kunt u daar terecht van 08:30 – 14:30 uur. Op die dagen zijn er na half 3 geen medewerkers van de rechtbank aanwezig.

Gesloten op vrijdag 21 juli

Op de dag van de intocht, vrijdag 21 juli, is de rechtbank in Nijmegen niet of nauwelijks te bereiken. Daarom is de rechtbank aan de Oranjesingel gesloten. 
U kunt op alle vierdaagse dagen terecht in Arnhem, we zijn open van 8:30 – 17:00 uur.