Laden...

Houd rekening met langere reistijd door spoorwerkzaamheden rondom Zutphen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Houd rekening met langere reistijd door spoorwerkzaamheden rondom Zutphen
Arnhem/Zutphen, 02 juni 2021

Door spoorwerkzaamheden rondom Zutphen moeten rechtbankbezoekers in Zutphen én Arnhem binnenkort rekening houden met een langere reistijd. Dit geldt voor bezoekers die uit de richtingen van Deventer, Hengelo (O) en Winterswijk komen.  

Deventer-Zutphen

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er tussen zaterdag 12 juni tot en met dinsdag 15 juni geen treinen tussen Deventer en Zutphen. De NS zet bussen in en de extra reistijd is ongeveer 15 minuten. Op woensdag 16 juni rijden de treinen weer volgens de dienstregeling. 

Winterswijk-Zutphen

Tussen zaterdag 12 juni en dinsdag 15 juni rijden ook op dit traject bussen in plaats van treinen en geldt een aangepaste dienstregeling. De extra reistijd bedraagt een half uur. Bezoekers die naar de rechtbanklocatie in Arnhem moeten kunnen wel de trein pakken.

Hengelo-Zutphen

Tussen zaterdag 12 juni en dinsdag 23 juni wordt ook gewerkt aan het spoor tussen Hengelo en Zutphen en rijden er bussen in plaats van treinen op dit traject. De extra reistijd is een half uur. Op woensdag 24 juni zouden de treinen weer volgens normale dienstregeling moeten rijden. 

Meer informatie

Kijk op de website van de NS voor de laatste informatie over de spoorwerkzaamheden. 

Uitspraken