Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Mondkapje en anderhalve meter afstand zijn verplicht in de gebouwen van de Rechtspraak. Wilt u een zitting bijwonen als publiek? Dan meldt u zich aan via dit aanmeldformulier. Journalisten melden zich bij de afdeling communicatie van rechtbank, hof of college. Het is niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Contact

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Tot 5 jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid bij productie Crystal MethTot 5 jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid bij productie Crystal Methhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Tot-5-jaar-gevangenisstraf-voor-betrokkenheid-bij-productie-Crystal-Meth.aspxArnhem7-12-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt 2 Mexicanen (46 en 27 jaar) en een 36-jarige man uit Dordrecht voor het produceren en aanwezig hebben van metamfetamine. <p>De rechtbank veroordeelt 2 Mexicanen (46 en 27 jaar) en een 36-jarige man uit Dordrecht voor het produceren en aanwezig hebben van metamfetamine. Dit trio maakte zich ook schuldig aan het plegen van voorbereidingshandelingen voor de productie van metamfetamine. Beide Mexicanen krijgen 5 jaar gevangenisstraf, de Dordtenaar moet 2,5 jaar de cel in. </p><p>Een 65-jarige man uit Herwijnen en een 66-jarige man uit Gorinchem maakten zich schuldig aan medeplichtigheid aan de productie van metamfetamine. De rechtbank veroordeelt hen tot respectievelijk 15 en 12 maanden celstraf. De 65-jarige man moet ook een geldboete van 10 duizend euro betalen. </p>
50 maanden celstraf voor betrokkenheid bij drugslab Zevenaar50 maanden celstraf voor betrokkenheid bij drugslab Zevenaarhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/50-maanden-celstraf-voor-betrokkenheid-bij-drugslab-Zevenaar.aspxZutphen6-12-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 41-jarige man uit Hilversum tot 50 maanden gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij een drugslab in Zevenaar. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 41-jarige man uit Hilversum tot 50 maanden gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij een drugslab in Zevenaar. </strong></p>
Man uit Dreumel vrijgesproken van betrokkenheid bij dood vriendMan uit Dreumel vrijgesproken van betrokkenheid bij dood vriendhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Man-uit-Dreumel-vrijgesproken-van-betrokkenheid-bij-dood-vriend.aspxArnhem5-12-2021 23:00:00De rechtbank spreekt een 39-jarige man uit Dreumel vrij van medeplichtigheid aan zware mishandeling die tot de dood van het slachtoffer heeft geleid. Het slachtoffer was een vriend van de man.<p><strong>De rechtbank spreekt een 39-jarige man uit Dreumel vrij van medeplichtigheid aan zware mishandeling die tot de dood van het slachtoffer heeft geleid. Het slachtoffer was een vriend van de man. Volgens de rechtbank blijkt uit het dossier niet dat de man van tevoren wist dat de medeverdachte een mes bij zich had en het slachtoffer neer zou steken. </strong><br></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.