Laden...

Rechtbank Gelderland

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Rechtbank Gelderland

Mondkapje en anderhalve meter afstand zijn verplicht in de gebouwen van de Rechtspraak. Wilt u een zitting bijwonen als publiek? Dan meldt u zich aan via dit aanmeldformulier. Journalisten melden zich bij de afdeling communicatie van rechtbank, hof of college. Het is niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Contact

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag

Telefoon

088 361 20 00

De telefooncentrale van de rechtbank Gelderland is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Bezoekadres Arnhem

Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem
Plan uw route (google.nl)

Bezoekadres Zutphen

Martinetsingel 2
7201 DT Zutphen
Plan uw route(google.nl)

Bezoekadres Apeldoorn

Stationsstraat 104
7311 MJ Apeldoorn
Plan uw route (google.nl)
Let op: geen informatiebalie

Bezoekadres Nijmegen

Oranjesingel 56
6511 NW Nijmegen
Plan uw route (google.nl)

Mailen met de Rechtspraak

Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Arrondissement

Werk- en rechtsgebied rechtbank Gelderland 

Bekijk rechtbank Gelderland van binnen.

Nieuws rechtbank Gelderland  Nieuws rechtbank Gelderland

 

 

Cel- en taakstraffen voor omkopen agentCel- en taakstraffen voor omkopen agenthttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Cel--en-taakstraffen-voor-omkopen-agent.aspxArnhem28-11-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt 2 mannen tot celstraffen voor het omkopen van een politieagent. Een 28-jarige man uit Tiel krijgt een gevangenisstraf van 3 maanden, terwijl een 28-jarige man uit Woerden 9 maanden de cel in moet. <p><strong>De rechtbank veroordeelt 2 mannen tot celstraffen voor het omkopen van een politieagent. Een 28-jarige man uit Tiel krijgt een gevangenisstraf van 3 maanden, terwijl een 28-jarige man uit Woerden 9 maanden de cel in moet. </strong><br></p>
Cel en tbs voor poging doodslag op vriendinCel en tbs voor poging doodslag op vriendinhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Cel-en-tbs-voor-poging-doodslag-op-vriendin.aspxZutphen25-11-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats tot een gevangenisstraf van 2 jaar en tbs met dwangverpleging. De man maakte zich schuldig aan een poging tot doodslag op zijn vriendin. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats tot een gevangenisstraf van 2 jaar en tbs met dwangverpleging. De man maakte zich schuldig aan een poging tot doodslag op zijn vriendin. </strong><br></p>
Arnhemmer veroordeeld voor onder ander poging zware mishandeling agenten Arnhemmer veroordeeld voor onder ander poging zware mishandeling agenten https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Gelderland/Nieuws/Paginas/Arnhemmer-veroordeeld-voor-onder-ander-poging-zware-mishandeling-agenten-.aspxArnhem25-11-2021 23:00:00De rechtbank veroordeelt een 28-jarige man uit Arnhem voor een poging tot zware mishandeling van 2 politieagenten, het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed van cannabis. <p><strong>De rechtbank veroordeelt een 28-jarige man uit Arnhem voor een poging tot zware mishandeling van 2 politieagenten, het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed van cannabis. De rechtbank legt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden met daarbij een taakstraf van 240 uur, een rijontzegging voor 2 jaar en een geldboete van 500 euro. </strong><br></p>

Vraag en antwoord

 

Kan ik bij de rechtbank terecht met vragen?

Op deze site vindt u al veel informatie over de rechtbank. Vindt u uw antwoord niet, of wilt u persoonlijk advies? Inhoudelijk kan de rechtbank niet op uw persoonlijke (juridische) vraag ingaan. U kunt wel op werkdagen terecht bij de informatiebalie.

Hoe kan ik een document voor het buitenland laten legaliseren?

Een apostille of legalisatie kunt u krijgen bij de informatiebalie van de rechtbank Gelderland.

Kan ik bij de rechtbank juridisch advies krijgen?

De rechtbank is onafhankelijk en mag daarom geen juridisch advies geven. Dit zou haar onafhankelijkheid schaden. Neem voor vragen op juridisch gebied contact op met een juridisch adviseur.