Laden...

Inhoudelijke behandeling strafzaak fatale flatbrand Arnhem

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Inhoudelijke behandeling strafzaak fatale flatbrand Arnhem
Arnhem, 02 juni 2020

Op dinsdag 16 juni staat de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak over de fatale flatbrand tijdens nieuwjaarsnacht in Arnhem gepland bij de rechtbank Gelderland. De kinderrechters van de meervoudige kamer behandelen deze zaak in het Paleis van Justitie in Arnhem achter gesloten deuren.

2 minderjarige jongens worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale woningbrand tijdens nieuwjaarsnacht in een flat in Arnhem.

Geen toegang publiek en pers

Strafzaken met minderjarige verdachten behandelt de rechtbank achter gesloten deuren. Dat is ook het geval bij deze zitting.

Uitspraak

De rechtbank is van plan om op maandag 29 juni om 13:15 uur uitspraak te doen. De uitspraak, met de motiveringen en overwegingen, vindt zoals altijd in het openbaar plaats. De pers kan zich voor de uitspraak aanmelden door een e-mail te sturen aan de afdeling communicatie (media.rb-gel@rechtspraak.nl). Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk dat publiek aanwezig is bij de uitspraak.

Uitspraken