Laden...

Locatie Zutphen komende weken minder goed bereikbaar door spoor- en wegwerkzaamheden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Locatie Zutphen komende weken minder goed bereikbaar door spoor- en wegwerkzaamheden
Zutphen, 15 oktober 2020

De rechtbank in Zutphen is de komende weken minder goed te bereiken voor bezoekers. Door zowel spoor- als wegwerkzaamheden moeten bezoekers rekening houden met een langere reistijd.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er tussen maandag 19 oktober en vrijdag 23 oktober geen treinen op de trajecten Zutphen-Apeldoorn en Zutphen-Dieren. De NS zet bussen in. Bezoekers van de rechtbank moeten rekening houden met een extra reistijd van 15 tot 45 minuten.

Wegafsluiting De Hoven

Naast de spoorwerkzaamheden vinden er ook wegwerkzaamheden plaats rondom de Zutphense wijk De Hoven. Hierdoor is de N345 tussen Empe en De Hoven van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober (18:00 uur) en van maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober (18:00 uur) volledig afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting van de N345 maakt onderdeel uit van de werkzaamheden van de nieuw aan te leggen rondweg rondom De Hoven. Automobilisten komend vanuit Apeldoorn kunnen omrijden via de A1 richting Deventer of omrijden via Kanaal-Zuid richting Eerbeek en Brummen (N787).

Kijk op de website van de gemeente Zutphen voor meer informatie en de actuele planning van de werkzaamheden.

Uitspraken