Laden...

Studenten: meld je aan voor de 2e Gelderse oefenrechtbank!

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Studenten: meld je aan voor de 2e Gelderse oefenrechtbank!
Arnhem, 12 februari 2020

Ben je student en wil je een interactieve zitting bijwonen en misschien ook meedoen? Meld je aan voor de tweede Gelderse moot court, de oefenrechtbank voor studenten!

Kom op vrijdagmiddag 6 maart naar de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem. Met rechters en juridisch medewerkers gaan we een zitting naspelen, waaraan je als student actief kan deelnemen. Deze zitting is gebaseerd op een echte familierechterlijke zaak. Behalve dat je er wat van opsteekt, zittingservaring opdoet en naar hartenlust vragen kunt stellen aan rechters, secretarissen en mensen van de Raad voor de Kinderbescherming wordt het ook gewoon een gezellige middag. We sluiten het moot court af met een gezamenlijk drankje.

Waar en wanneer

  • Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem aan de Walburgstraat 2-4 
  • Vrijdagmiddag 6 maart 15:00-16.15: moot court, aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen en van 16:45 – 18:00 uur is er een borrel

Aanmelden

Meld je vóór 22 februari 2020 aan via aanmelden.rb-gelderland@rechtspraak.nl

Je krijgt dan een bevestiging van ons, mét extra informatie. Er is plaats voor 25 studenten, dus reageer snel!

Uitspraken