Laden...

Praktische informatie bestuursrechtzaak Sinterklaasintocht Apeldoorn

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie bestuursrechtzaak Sinterklaasintocht Apeldoorn
Arnhem, 05 november 2019

Op donderdag 7 november om 16:00 uur behandelt de rechtbank Gelderland de voorlopige voorziening in de bestuursrechtszaak over de landelijke Sinterklaasintocht in Apeldoorn. De verzoeker in deze zaak maakt bezwaar tegen de verleende evenementenvergunning. De bestuursrechter behandelt de zaak om 16:00 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem, Walburgstraat 2-4, 6811 CD Arnhem.

Bezoekers

De zittingszaal heeft een publieke tribune, zodat bezoekers de zaak kunnen volgen. Ook is er een videozaal. Het aantal plaatsen in beide zalen is beperkt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Als de zalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk.

Huisregels

In het Paleis van Justitie gelden huisregels. (pdf, 204,1 KB) Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Het maken van foto-, film- of geluidsopnamen is niet toegestaan.

Aanmelden pers

Alle journalisten die deze zaak willen volgen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 6 november, 12:00 uur. Voor het maken van audiovisuele opnames geldt mogelijk een poolregeling. Dat betekent dat 1 landelijk medium en 1 regionaal medium toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken.

Vragen

Neem bij vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 - 3611520 of via media.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken