Laden...

Praktische informatie inhoudelijke behandeling militaire kamer 25 november

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie inhoudelijke behandeling militaire kamer 25 november
Arnhem, 20 november 2019

Op maandag 25 november verschijnt een militair voor de militaire kamer die wordt verdacht van mishandeling van een politieagent, belediging en schennis van de eerbaarheid. De militaire kamer behandelt deze zaak om 9 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem.

Aanmelden media

Alle journalisten die deze zaken willen volgen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Dit geldt voor zowel de filmende als schrijvende pers. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 12 uur op vrijdag 22 november.

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling, zodra meer dan 2 omroepen zich aanmelden. Dat betekent dat 1 landelijke omroep en 1 regionale omroep toestemming krijgen om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik van de poolregeling maken de overige media afspraken met de landelijke omroep.

Bezoekers

De zittingszaal heeft een publieke tribune, zodat bezoekers de zaak kunnen volgen. Ook is er een videozaal. Het aantal plaatsen in beide zalen is beperkt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Als de zalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk.

Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Ook is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan.

In het Paleis van Justitie bestaat de mogelijkheid om bij lunchcorner de Serre wat te eten of drinken te kopen. 

Contact

Neem bij vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 -3611520 of via media.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken