Laden...

Praktische informatie inhoudelijke behandeling militaire kamer 'fataal duikongeval op Curaçao'

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie inhoudelijke behandeling militaire kamer 'fataal duikongeval op Curaçao'
Arnhem, 28 oktober 2020

Op donderdag 5 november verschijnen 4 militairen voor de militaire kamer die verdacht worden van betrokkenheid bij een fataal duikongeval op Curaçao in november 2015. De militaire kamer behandelt deze zaak om 9 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem. Voor deze zaak zijn meerdere zittingsdagen uitgetrokken. Op vrijdag 6 november en maandag 9 november gaat deze zaak verder.

​Aanmelden media

Alle journalisten die deze zaken willen volgen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Dit geldt voor zowel de filmende als schrijvende pers. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk maandag 2 november om 12 uur. In de bestandenpostbus voor de pers staat meer informatie over deze zaak.

​Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank draagt u een mondkapje en moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt.

Door de coronamaatregelen in het Paleis van Justitie is de lunchcorner gesloten.

Contact

Neem bij vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 -3611520 of via media.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken