Laden...

Praktische informatie militaire politierechterzitting 11 juli

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie militaire politierechterzitting 11 juli
Arnhem, 09 juli 2019

Op donderdag 11 juli verschijnt een militair voor de militaire politierechter die wordt verdacht van mishandeling van een politieagent, belediging en schending van de eerbaarheid. De militaire politierechter behandelt deze zaak om 16:00 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem.

Bezoekers

De zittingszaal heeft een publieke tribune, zodat bezoekers de zaak kunnen volgen. Het aantal plaatsen in de zittingszaal is beperkt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Als de zalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk.

Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Ook is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan.

Huisregels

Alle journalisten die deze zaken willen volgen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden.

Vragen

Neem bij vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 -3611520 of via communicatie.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken