Laden...

Praktische informatie uitspraak Marco Kroon 9 december

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie uitspraak Marco Kroon 9 december
Arnhem, 04 december 2019

Op maandag 9 december doet de militaire kamer uitspraak  in de zaak Marco Kroon, die wordt verdacht van schennis van de eerbaarheid, belediging en mishandeling van een politieagent. De uitspraak begint om 13:00 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem.

Aanmelden media

Alle journalisten die deze uitspraak willen bijwonen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Dit geldt voor zowel de filmende als schrijvende pers. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 12 uur op vrijdag 6 december.

Bezoekers

De zittingszaal heeft een publieke tribune, zodat bezoekers de uitspraak kunnen volgen. Het aantal plaatsen is beperkt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Bij een volle zaal is geen toegang meer mogelijk.

Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Ook is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan.

Vragen

Neem bij vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 -3611520 of via media.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken