Laden...

Praktische informatie uitspraak onderzoek Panter 7 april

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Praktische informatie uitspraak onderzoek Panter 7 april
Arnhem, 31 maart 2022

Op donderdag 7 april 2022 doet de meervoudige strafkamer van de rechtbank uitspraak in onderzoek Panter. In dit onderzoek staan meerdere verdachten terecht voor een reeks afpersingen en aanslagen aan het adres van medewerkers van een fruithandel uit Hedel. De uitspraak begint om 13:15 uur in het Paleis van Justitie in Arnhem. 

Aanmelden media

Alle journalisten die deze uitspraak willen bijwonen moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan mediagld@rechtspraak.nl. Dit geldt voor zowel de filmende als schrijvende pers. Ook fotografen moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 12 uur op woensdag 6 april 2022. 

Poolregeling audiovisuele media

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling als meer dan 2 omroepen zich aanmelden. Er is ruimte voor een landelijke en een regionale omroep. Voor het gebruik van de poolregeling maken de overige media afspraken met de omroep die de pool verzorgt. 

Bezoekers

Bezoekers kunnen de uitspraak volgen op de publieke tribune. Daarnaast is er een videozaal beschikbaar. Het aantal plaatsen is beperkt. Zorg wel dat u op tijd aanwezig bent. Als beide zalen vol zitten is geen toegang meer mogelijk. 

Huisregels

Bij binnenkomst in de rechtbank moet u zich kunnen legitimeren. Het scannen van uw bagage en fouillering kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. Wanneer het druk is bij de ingang van de rechtbank, moet u mogelijk even wachten voordat u door de toegangscontrole kunt. Ook is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan. 

Vragen

Journalisten kunnen met vragen contact op met team communicatie van rechtbank Gelderland, telefoon 088 361 15 20 of via mediagld@rechtspraak.nl. Geen journalist maar wel een vraag? Bel 088 361 20 00 of mail naar kccgelderland@rechtspraak.nl

Uitspraken