Laden...

Rechtbank wijst tussenvonnis in zaak verkeersongeval Nijkerk

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Rechtbank wijst tussenvonnis in zaak verkeersongeval Nijkerk
Zutphen, 16 juli 2018

De rechtbank doet vandaag geen uitspraak in de zaak van een 51-jarige man uit Harderwijk die wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval op 4 april 2017 in Nijkerk. Tijdens de beraadslaging na de zitting bleek dat het onderzoek niet volledig is geweest. Om die reden heeft de rechtbank een tussenvonnis gewezen en het onderzoek heropend.

De man is kort na het verkeersongeval verhoord door de politie. Hij legde een verklaring af, die een politieagent vastlegde in een proces-verbaal. Volgens de man staat in het proces-verbaal ten onrechte vermeld dat hij achter het stuur in slaap is gevallen. De man zegt dat hij dat niet heeft verklaard. Tijdens de zitting gaf hij een andere verklaring over de toedracht van het ongeval. De rechtbank wil op een nieuwe zitting de politieagent horen die het verhoor na het ongeval heeft afgenomen.  De rechtbank wil zo duidelijk(er) krijgen wat er toen precies door man is verklaard.

Uitspraken