Laden...

Rechter in de klas tijdens Week van de Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Rechter in de klas tijdens Week van de Rechtspraak
Gelderland, 05 juni 2019

Wilt u met uw klas een keer tijdens de les in gesprek met een rechter of griffier? Meld u dan snel aan!

Rechters en griffiers bezoeken scholen

Tijdens de Week van de Rechtspraak bezoeken onze rechters en griffiers zoveel mogelijk scholen van maandag 23 t/m vrijdag 27 september. Onze rechters geven maximaal 1 dagdeel les. Tijdens een dagdeel kan een rechter dus meerdere klassen bezoeken. Wilt u een rechter voor verschillende klassen dan kunnen we kijken of we meerdere rechters kunnen vinden.

Het materiaal dat wij meenemen is geschikt voor een klas van een gemiddelde grootte en is gericht op (v)mbo klassen. Voor een goede interactie met de groep is het dan ook niet wenselijk om meerdere klassen bij elkaar te zetten. Wanneer het niveau van de leerlingen sterk afwijkt van het niveau waarvoor het materiaal is samengesteld, moeten we in overleg bekijken hoe we de gastles toch goed kunnen laten aansluiten bij de leerlingen.

Aanmelden

Wij verwachten veel verzoeken binnen te krijgen en we kunnen helaas niet alle scholen bezoeken. Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Naam & bezoekadres van de school
  • Gegevens contactpersoon
  • Hoe en wanneer is contactpersoon bereikbaar (i.v.m. zomervakantie
  • Aantal klassen
  • Rooster / lesuur (in minuten)
  • Aantal leerlingen per klas
  • Niveau en leerjaar van de leerlingen
  • Voorkeur datum bezoek (23 t/m 27 sept)
  • Voorkeur dagdeel bezoek (ochtend / middag)

Deadline

Graag ontvangen wij deze gegevens voor 10 augustus. Na deze datum gaan wij kijken welke scholen wij kunnen bezoeken. We streven ernaar zo snel mogelijk de planning rond te hebben. Meer informatie over de invulling van de gastles volgt daarna.

Is uw school geïnteresseerd in een bezoek van een rechter tijdens de Week van de Rechtspraak, neem dan snel contact met ons op!

Contactgegevens

Zie ook

Uitspraken