Laden...

Sluitingsdata en uitspraken rondom de feestdagen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Sluitingsdata en uitspraken rondom de feestdagen
Arnhem, 17 december 2019

De rechtbank Gelderland is op woensdag 25 en donderdag 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag) en woensdag 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag) gesloten. Deze dagen zijn gelijkgesteld met algemeen erkende feestdagen. Dat betekent dat de beroepstermijnen (overheid.nl) op deze dagen niet vervallen.

De uitspraken van meervoudige strafzaken zijn door deze beperkte openingstijden verplaatst. De uitspraken van dinsdag 25 en woensdag 26 december zijn vervroegd naar maandag 23 december. De uitspraken van woensdag 1 januari 2020 zijn verschoven naar dinsdag 31 december. Uitgezonderd zijn de zaken waarin de rechtbank een andere uitspraakdatum bepaalt.

Locaties Apeldoorn en Nijmegen ook op 24 en 31 december gesloten

De locaties in Apeldoorn en Nijmegen zijn op 24 en 31 december gesloten. Professionals en rechtzoekenden kunnen op beide dagen tussen 8:30 en 17:00 uur terecht op de locaties Arnhem en Zutphen.

Uitspraken