Laden...

Vakkundige jury beoordeelt inzendingen Studentenstrijd

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Vakkundige jury beoordeelt inzendingen Studentenstrijd
Gelderland, 06 mei 2021

De rechtbank Gelderland organiseert dit jaar samen met Legal Valley een wedstrijd voor studenten. We vragen studenten hun mening te geven over de stelling ‘rechter versus conflictbemiddelaar, aanvulling of concurrentie’.

​Jury

Een interne commissie beoordeelt alle inzendingen. Een deskundige externe jury kiest vervolgens uit een shortlist de 3 finalisten en de winnaar. De jury van 2021 bestaat uit:

De 3 finalisten winnen een stagedag naar keuze bij de rechtbank Gelderland. Natuurlijk kiest de jury ook de beste inzending. De winnaar wordt beloond met een geldbedrag van 750 euro. Dit bedrag stelt Stichting Legal Valley ter beschikking. Ook maakt de winnaar kans op een publicatie op Rechtspraak.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het kenniscafé van Legal Valley op 10 juni 2021.

Interesse?

Ben je student en heb je ook interesse om deel te nemen aan de Studentenstrijd? Dat kan nog! Meld je direct aan en stuur jouw inzending uiterlijk vóór 25 mei 2021 in. Kijk hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Uitspraken