Laden...

Week van de Rechtspraak: gastles van een rechter of gerechtsjurist

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Week van de Rechtspraak: gastles van een rechter of gerechtsjurist
Gelderland, 31 augustus 2023

Van 13  tot en met 17 november is de jaarlijkse Week van de Rechtspraak. Een week waarin gerechten activiteiten organiseren om scholieren, studenten en publiek kennis te laten maken met de rechtspraak. Enthousiaste rechters en gerechtsjuristen van rechtbank Gelderland komen tijdens deze week graag op bezoek in de klas voor een gastles op een middelbare school of mbo.

Tijdens de gastles vertelt de rechter of gerechtsjurist over de rechtspraak in Nederland. Ook beschrijven zij hun werk op de rechtbank. Tijdens de gastles krijgen de leerlingen antwoord op al hun vragen. Wij raden aan om per gastles met 1 klas deel te nemen. Zo is er voldoende ruimte voor interactie én het stellen van vragen.

Aanmelden en meer informatie

Bent u een docent en wilt u een klas aanmelden voor een gastles? Vul dan voor 1 oktober 2023 het aanmeldformulier in. Een medewerker van team Communicatie neemt na ontvangst van de aanmelding contact op met u om alles af te stemmen.

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het team Communicatie via:

Uitspraken