Laden...

Woensdag 26 juni uitspraak liquidatiezaken

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Gelderland > Nieuws > Woensdag 26 juni uitspraak liquidatiezaken
Arnhem, 21 juni 2019

De rechtbank Gelderland is voornemens op woensdag 26 juni om 13:15 uur het onderzoek van het strafproces Bosnië te sluiten en aansluitend uitspraak te doen. Deze strafzaak heeft onder andere betrekking op een aanslag op 31 december 2015 in Kerkdriel waarbij één persoon werd gedood en twee personen gewond raakten, eerdere voorbereidingshandelingen voor een liquidatie van dezelfde slachtoffers in Utrecht, een liquidatie op 7 november 2015 in Krommenie en een poging tot liquidatie op 3 april 2016 in Amsterdam. In totaal staan hier 6 verdachten voor terecht. De uitspraak is in het justitiële complex Schiphol (JCS) (Duizendbladweg 100, 1171 VA Badhoevedorp). 

Bezoekers

Het JCS heeft een publieke tribune, zodat bezoekers de uitspraak kunnen volgen. Het aantal plaatsen in de zittingszaal is beperkt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Als de zalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk.

Huisregels

Bij uw bezoek aan het JCS:

• worden uw kleding en tas gecontroleerd op ongewenste voorwerpen. Detectie en een geldig legitimatiebewijs is voor iedereen verplicht.  De vrijstellingsregeling voor de toegangscontrole die mogelijk bij andere rechtbanken geldt, is hier niet van toepassing
• Is het maken van foto-, film- of geluidsopnamen niet toegestaan: bezoekers van de publieke tribune moeten hun telefoon of andere apparatuur achterlaten in een kluisje

Aanmelden media

Alle journalisten die bij de uitspraak aanwezig willen zijn moeten zich aanmelden door een e-mail te sturen aan media.rb-gel@rechtspraak.nl. Ook rechtbanktekenaars en fotografen moeten zich van tevoren aanmelden.

Vragen

Neem bij vragen contact op met team communicatie van de rechtbank Gelderland, telefoon 088 -3611520 of via communicatie.rb-gel@rechtspraak.nl.

Uitspraken