Laden...

Gerechtsgebouw Zutphen van binnen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbanken > Rechtbank Gelderland > Gerechtsgebouw Zutphen van binnen

Welkom bij rechtbank Gelderland, locatie Zutphen

Hieronder wordt kort beschreven wat u bij uw bezoek aan rechtbank Gelderland, locatie Zutphen kunt verwachten.

  • Als u door de draaideur het gebouw bent binnengekomen, vindt u rechts voor u de veiligheidscontrole. Voor de veiligheid van iedereen in het gebouw wordt hier uw tas en kleding gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels. Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen.
  • Na het detectiepoortje gaat u direct rechtdoor naar de bodebalie. De bodes kunnen u vertellen bij welke zaal/ruimte u precies moet zijn.
  • In de gang links van de bodebalie bevinden zich zittingszalen en wachtruimte.
  • Rechts van de bodebalie vindt u de trap en de lift waarmee u naar zittingszalen op een hogere verdieping kunt komen.
  • Tussen de trap en de lift is een koffieautomaat, waar u gratis een drankje kunt halen.
  • Schuin tegenover de bodebalie is een digitaal informatiebord met de planning van zittingen en algemene informatie.
  • Nadat u bij de bodebalie bent doorverwezen, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte bij de juiste zittingszaal. De bode geeft aan wanneer de zaak start en wijst u de weg in de zittingszaal.