Laden...

Frank Machiels nieuw rechterlijk bestuurslid

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Frank Machiels nieuw rechterlijk bestuurslid
Maastricht/Roermond, 03 december 2021

Het bestuur is verheugd om mee te kunnen delen dat mr. F.H. Machiels is benoemd tot rechterlijk bestuurslid van de rechtbank Limburg. Gisteren is de formele goedkeuring van de koning voor deze benoeming ontvangen. Dit gebeurde na het eerdere akkoord van de minister voor Rechtsbescherming op aanbeveling van de Raad voor de rechtspraak. 

Frank Machiels volgt mr. M.M. (Martina) Bijker-Veen op, die 1 januari 2022 is benoemd tot president van rechtbank Limburg. Momenteel is Frank Machiels teamvoorzitter Strafrecht. Op 1 januari begint hij in zijn nieuwe functie. Hij heeft veel ervaring binnen de rechtspraak en in het bijzonder binnen onze rechtbank. 

Frank Machiels: “Ik ben niet alleen blij dat ik deze functie mag gaan vervullen, maar vooral ook met het in mij uitgesproken vertrouwen. Ik kijk uit naar de samenwerking met partijen binnen en buiten de rechtbank. Ik hoop voor onze rechtbank en haar medewerkers een bijdrage te leveren aan het op een goede manier omgaan met alle uitdagingen. Nu en in de toekomst."

Uitspraken