Laden...

Scholen in Limburg: Interesse in een gastles van een rechter? Geef je op!

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Scholen in Limburg: Interesse in een gastles van een rechter? Geef je op!
Maastricht, 20 juli 2021

De Week van de Rechtspraak (WvdR) vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 24 september. Ook dit jaar willen we tijdens die week jongeren op middelbare scholen en mbo’s in Limburg graag kennis laten maken met de Rechtspraak door middel van gastlessen door rechters. 

Hoe ziet een gastles uit?

Zowel fysieke als digitale gastlessen zijn mogelijk. In september zal blijken wat de dan geldende coronamaatregelen toelaten. Voor fysieke gastlessen beschikken we over lesmateriaal. Digitale gastlessen worden in overleg vormgegeven. Zowel fysieke als digitale gastlessen duren 1 lesuur. 

Interesse?

Scholen kunnen tot 30 augustus hun interesse voor een gastles bekend maken. In september bekijken we de aanmeldingen en gaan we aan de slag met de invulling en planning van de gastlessen. 

Maak als docent je interesse bekend door te mailen naar rechtbanklimburg@rechtspraak.nl. Vermeld onderstaande gegevens in de mail:

- Naam en bezoekadres van de school
- Gegevens contactpersoon (e-mail, telefoonnummer)
- Hoe en wanneer is contactpersoon bereikbaar (i.v.m. zomervakantie)
- Aantal klassen
- Aantal leerlingen per klas (gemiddeld)
- Niveau en leerjaar van de leerlingen
- Voorkeur fysiek of digitaal bezoek
- Voorkeur datum (tussen 20 en 24 september)
Uitspraken