Termijn om te stoppen met illegaal gebruik van strandpaviljoen Heel ingekort

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Termijn om te stoppen met illegaal gebruik van strandpaviljoen Heel ingekort
Roermond, 26 november 2018

Vandaag heeft de voorzieningenrechter uitspraak gedaan in een handhavingszaak van een strandpaviljoen in Heel. Volgens de gemeente dient de exploitant het gebruik van het strandpaviljoen voor evenementen, zoals feesten en partijen, binnen 4 maanden te beëindigen.

Termijn

Volgens de voorzieningenrechter heeft de gemeente Maasgouw niet goed gemotiveerd waarom hij de exploitant het strandpaviljoen in Heel een termijn van vier maanden heeft gegund om te stoppen met de met het bestemmingsplan strijdige evenementen. De gemeente heeft daarbij een onevenredig zwaar belang toegekend aan de bedrijfsvoering van de exploitant. De voorzieningenrechter is wel van oordeel dat de exploitant nog enige tijd dient te worden gegund om degenen die zo’n evenement hebben geboekt, de kans te geven om daarvoor een oplossing te vinden. Daarvoor wordt een termijn van acht weken gegeven.

Uitspraken

Meest gelezen berichten