Vergunning voor indoor trampoline- en soccerhal Roermond blijft in stand

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Vergunning voor indoor trampoline- en soccerhal Roermond blijft in stand
Roermond, 02 oktober 2018

Vandaag heeft de rechtbank het beroep van omwonenden tegen 2 omgevingsvergunningen voor een indoor trampoline- en soccerhal in Roermond afgewezen. De omwonenden vrezen onder andere geluids- en parkeeroverlast van de naar schatting verwachte 30.000 bezoekers per jaar.

Geluidsbelasting

De rechtbank heeft geoordeeld dat alle relevante geluidsbronnen zijn onderzocht en dat de geluidsbelasting ten gevolge van de indoorhallen acceptabel is. Daarnaast oordeelt de rechtbank dat met de vergunningvoorschriften voldoende is gewaarborgd dat de horecavoorzieningen ondergeschikt zijn aan de recreatieve functie.

Parkeren

Voor wat betreft de parkeernorm voor de soccerhal heeft de gemeente kunnen aansluiten bij de parkeernorm voor een sporthal. Voor de parkeernorm voor de trampolinehal heeft de gemeente mogen middelen tussen de norm voor een kleine indoor speeltuin en een sporthal. Voor beide hallen is voorzien in voldoende parkeerplaatsen.

Uitspraken

Uitspraken

Meest gelezen berichten