Laden...

Volgende zitting in zaak Gino op woensdag 17 juli 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Volgende zitting in zaak Gino op woensdag 17 juli 2024
Maastricht, 04 juli 2024

Woensdag 17 juli vindt de volgende zitting plaats in de strafzaak tegen de man die onder meer wordt verdacht van moord op en ontvoering en seksueel misbruik van de 9-jarige Gino. Deze zitting vindt plaats bij de rechtbank Limburg, Sint Annadal 1 in Maastricht en begint om 10.00 uur.

Tijdens deze zitting wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Er wordt gesproken over de stand van het onderzoek, de verdere planning van de strafzaak en of de verdachte in voorlopige hechtenis moet blijven zitten. Ook kunnen er onderzoekswensen ingediend worden. 

Zitting bijwonen als publiek

Geïnteresseerden kunnen de zitting op beeldschermen volgen in Wijkcentrum Het Ruweel aan de Malbergsingel 62 in Maastricht (www.hetruweel.nl). De deuren van het wijkcentrum gaan om 9.00 uur open. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie voor de pers

Journalisten die de zitting willen bijwonen, dienen zich vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar rechtbanklimburg@rechtspraak.nl. Aanmelden kan tot en met donderdag 11 juli.  

Voor journalisten is het ook mogelijk de zitting via Microsoft Teams te volgen. Ook hiervoor ontvangen wij graag een aanmelding per mail. 

Er geldt vooralsnog geen poolregeling voor deze zittingsdag. Media die interesse hebben om beelden te maken, kunnen zich melden via bovenstaand emailadres. 

Zie ook de pagina: Dood 9-jarige Gino

Uitspraken