Laden...

Wegwerkzaamheden rondom rechtbank in Maastricht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Wegwerkzaamheden rondom rechtbank in Maastricht
Maastricht, 13 september 2022
Van 19 september tot en met 26 oktober 2022 start de gemeente Maastricht met wegwerkzaamheden rond onze locatie in Maastricht. In verschillende fases wordt op en rond het kruispunt Via Regia bij de Dr. Bakstraat en Dr. van Kleefstraat het asfalt van wegen en fietspaden vernieuwd. Het kruispunt Bilserbaan/Brusselseweg wordt ook onder handen genomen.   

Bezoekers van de rechtbank die met de auto of de fiets komen, ondervinden hiervan hinder. Auto- en fietsverkeer tussen rotonde Annadal en Via Regia is niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. Onze parkeerplaats blijft bereikbaar. Ook blijven wij bereikbaar met het openbaar vervoer; de bushaltes Via Regia, Sint Annadal en Sint Annalaan blijven in gebruik.  

Kijk op Werkzaamheden kruispunt Via Regia in Maastricht | Maastricht Bereikbaar voor meer detailinformatie over de werkzaamheden en de exacte planning. 


Uitspraken