Laden...

Werkzaamheden Kapellerlaan Roermond op 17 en 18 februari

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Werkzaamheden Kapellerlaan Roermond op 17 en 18 februari
Roermond , 09 februari 2021

Volgende week start de gemeente Roermond met het kappen van bomen op de Kapellerlaan in Roermond. Dit heeft consequenties voor de bereikbaarheid van de parkeerterreinen van de rechtbank in Roermond aan
de Maria Teuwenstraat.

Op bovenstaand kaartje ziet u een gele en een blauwe route.

Op woensdag 17 februari wordt vanaf 7.00 uur ’s ochtends het gele deel afgesloten voor alle verkeer. Dit deel zal ongeveer de hele ochtend duren. Ons parkeerterrein is dan bereikbaar via de Koninginnelaan, de Prins Bernhardstraat en het zuidelijk deel van de Kapellerlaan: de blauwe route.

’s Middags is het deel Kapellerlaan tussen de Maria Teuwenstraat en de Prins Bernhardstraat aan de beurt voor de kapwerkzaamheden. Ons parkeerterrein is dan weer via de gele route bereikbaar.

Waarschijnlijk zijn de werkzaamheden op het zuidelijke deel (tussen de Maria Teuwenstraat en Prins Bernhardstraat) niet gereed op 17 februari, dus houdt u er rekening mee dat ook donderdag 18 februari nog alleen de gele route genomen kan worden om de parkeerplaats te bereiken.

Uitspraken