Laden...

Zaak Gino - tweede pro-formazitting behandeld

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Limburg > Nieuws > Zaak Gino - tweede pro-formazitting behandeld
Maastricht, 05 december 2022

Vandaag is bij rechtbank Limburg, locatie Maastricht, de tweede pro-formazitting gehouden in de strafzaak tegen Donny M. 

Wat is er besproken?

Tijdens deze tussentijdse zitting is de stand van zaken van het onderzoek besproken. Ook hebben de advocaten van de zussen van Gino gevraagd het strafdossier te mogen ontvangen of in elk geval te mogen inzien. De rechtbank heeft hierover besloten dat zij inzage moeten krijgen in het strafdossier. Mochten zij van bepaalde onderdelen van het dossier een afschrift willen, dan dient dat verstrekt te worden, tenzij het Openbaar Ministerie zwaarwegende redenen heeft om het desbetreffende stuk niet te verstrekken.

Volgende zitting

De volgende zitting in deze strafzaak vindt plaats op woensdag 15 februari 2023 om 10.00 uur bij de rechtbank in Maastricht. Ook bij die zitting wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Het betreft wederom een pro-formazitting. Tot die tijd blijft Donny M. in voorlopige hechtenis.

Zie ook de speciale pagina Dood 9-jarige Gino.

Uitspraken