Laden...

Code rood: zittingen Rechtbank Midden-Nederland gaan maandag 15 februari door, maar alleen als het kan

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Code rood: zittingen Rechtbank Midden-Nederland gaan maandag 15 februari door, maar alleen als het kan
Lelystad/Almere/Amersfoort/Utrecht, 14 februari 2021

Het KNMI heeft voor morgen, maandag 15 februari, code rood afgegeven in verband met gladheid en ijzel op de wegen. In dit bericht leest u wat dat betekent voor de zittingen van de Rechtbank Midden-Nederland.

De zittingen van de Rechtbank Midden-Nederland gaan door, maar alleen als dat kan. Bent u partij en kunt u morgen door de weersomstandigheden niet naar de rechtbank komen voor uw zitting? Neem voorafgaand aan uw zitting telefonisch contact met ons op. De griffies zijn vanaf 8:00 bereikbaar. Als één van de partijen of een medewerker van de rechtbank niet kan komen, wordt de zaak aangehouden.

Bent u partij en kan een zitting niet doorgaan omdat rechtbankmedewerkers niet naar de rechtbank kunnen komen, dan informeren wij u daarover zo spoedig mogelijk.

In alle gevallen vragen we u om geen onnodig risico te nemen.  

Uitspraken