Laden...

Code rood: zittingen Rechtbank Midden-Nederland gaan woensdag 5 juli door, maar alleen als het kan

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Code rood: zittingen Rechtbank Midden-Nederland gaan woensdag 5 juli door, maar alleen als het kan
Utrecht, 05 juli 2023

Het KNMI heeft voor vandaag, woensdag 5 juli, code rood afgegeven in Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied in verband met zeer zware windstoten. Weggebruikers wordt geadviseerd om hun reis uit te stellen als dat mogelijk is. De zittingen van de rechtbank Midden-Nederland gaan door, maar alleen als dat kan. 

Bent u partij en kunt u door de weersomstandigheden niet naar de rechtbank komen voor uw zitting? Neem voorafgaand aan uw zitting telefonisch contact met ons op via 088 362 00 00. 

Bent u partij en kan een zitting niet doorgaan omdat rechtbankmedewerkers niet naar de rechtbank kunnen komen, dan informeren wij u daarover zo spoedig mogelijk.

In alle gevallen vragen we u om geen onnodig risico te nemen.

Uitspraken