Laden...

Ids Tijsseling nieuwe bestuurder rechtbank Midden-Nederland per 1 januari 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Ids Tijsseling nieuwe bestuurder rechtbank Midden-Nederland per 1 januari 2022
Lelystad/Utrecht, 10 september 2021

Dhr. I. C. (Ids) Tijsseling (48) is door de Raad voor de Rechtspraak voorgedragen bij de minister van Justitie en Veiligheid voor benoeming, per 1 januari 2022, tot niet-rechterlijk bestuurslid bij de rechtbank Midden-Nederland.

Op dit moment is Tijsseling werkzaam als financieel directeur bij de Raad voor de Rechtspraak. Daarvoor bekleedde Tijsseling verschillende functie bij het Ministerie van Financiën, onder meer als afdelingshoofd Rijkshoofdboekhouding. Tijdens de financiële crisis was Tijsseling afdelingshoofd Staatsschuld en Schatkistbeheer. Hij studeerde Onderwijskunde aan de Universiteit Leiden.

Tijsseling volgt bij de rechtbank Midden-Nederland Elmar Jonasse op. Jonasse is voorgedragen als niet-rechterlijk bestuurslid bij de rechtbank Gelderland per 1 november 2021.

Uitspraken