Kort geding Roda JC – KNVB start eerder

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Kort geding Roda JC – KNVB start eerder
Utrecht, 21 februari 2018

Het kort geding tussen Roda JC en de KNVB begint morgen om 10.30 uur in plaats van 14.00 uur. De voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland streeft er naar om diezelfde dag mondeling uitspraak te doen. 

Videoscheidsrechter

In dit kort geding vraag Roda JC de rechter om een snelle beslissing te nemen. Roda JC werd in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen Willem II na penalty’s uitgeschakeld. In de 82e minuut werd er bij een 2-2 stand – na tussenkomst van de videoscheidsrechter – een doelpunt van Roda JC afgekeurd. Roda JC vindt dat het doelpunt onterecht is afgekeurd en wil de laatste 8 minuten overspelen bij een stand van 3-2.

Op zitting zullen Roda JC en de KNVB hun standpunten naar voren brengen en de rechter stelt vragen. Naar verwachting doet de rechter aan het einde van de middag uitspraak in de zaak.

Informatie voor publiek

Er is beperkt ruimte in de zittingszaal, daarom laat de rechtbank publiek toe op volgorde van binnenkomst. Als de zaal vol is wordt de toegang geweigerd. Om de rechtbank binnen te gaan is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Uitspraken

Meest gelezen berichten