Laden...

Livestream kort geding De Graafschap/SC Cambuur - KNVB

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Livestream kort geding De Graafschap/SC Cambuur - KNVB
Utrecht, 07 mei 2020

De rechtbank Midden-Nederland zendt het kort geding tussen De Graafschap/SC Cambuur en de KNVB van vrijdag 8 mei om 10:00 uit via een livestream. Vanwege de coronamaatregelen is de zitting niet toegankelijk voor publiek. Een beperkt aantal journalisten krijgt toegang tot een videozaal.

Livestream

Geïnteresseerden kunnen de zitting volgen via een livestream, die op vrijdag 8 mei vanaf 10:00 wordt uitgezonden. Volg de livestream via deze link. Media hebben ook toestemming gekregen om de zaak live uit te zenden.

Waar gaat de zaak over?

In dit kort geding vragen de eisers (De Graafschap en SC Cambuur) de rechter om in een spoedeisende zaak een snelle, voorlopige beslissing te nemen. De twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie zijn het niet eens met het besluit van de KNVB om af te zien van promotie en degradatie in het betaald voetbal in het seizoen 2019/2020. Op de zitting zullen de eiser en de gedaagde (KNVB) hun standpunten naar voren brengen, de rechter stelt vragen en vertelt hoe hij tegen de zaak aankijkt. Aan het einde van de zitting geeft de rechter aan wanneer hij uitspraak doet, dat is in elk geval binnen 2 weken.

Uitspraken