Nadere informatie uitspraak in zaak Savannah

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Nadere informatie uitspraak in zaak Savannah
Utrecht, 06 juli 2018

De rechtbank doet op vrijdag 13 juli om 10.00 uur uitspraak in de strafzaak tegen een 17-jarige jongen die verdacht wordt van moord op de 14-jarige Savannah uit Bunschoten. De uitspraak vindt plaats bij de rechtbank Midden-Nederland, Vrouwe Justitiaplein 1, 3511 EX Utrecht.

Informatie voor pers

Er is beperkt ruimte in de zittingszaal. Journalisten wordt verzocht om zich aan te melden bij de afdeling communicatie van de rechtbank Midden-Nederland. Dit kan tot uiterlijk woensdag 11 juli 12.00 uur, per e-mail aan midden-nederland@rechtspraak.nl.

Audiovisuele opnames

RTL Nieuws en RTV Utrecht hebben toestemming gekregen om opnames te maken in de zittingszaal. Voor het maken van opnames geldt een poolregeling. Om deze beelden te gebruiken, maken de overige media afspraken met RTL Nieuws. Andere camera- en radioploegen kunnen zich bij de afdeling communicatie aanmelden voor toegang tot het gerechtsgebouw, zodat zij interviews kunnen opnemen op een daarvoor aangewezen plek.

Uitspraken

Meest gelezen berichten