Laden...

Patricia Messer-Dinnissen nieuwe president rechtbank Midden-Nederland per 1 januari 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Patricia Messer-Dinnissen nieuwe president rechtbank Midden-Nederland per 1 januari 2022
Lelystad/Utrecht, 25 juni 2021

Mr. P. E. M. (Patricia) Messer-Dinnissen (54) is door de Raad voor de Rechtspraak voorgedragen bij de minister van Justitie en Veiligheid voor benoeming, per 1 januari 2022, tot voorzitter van het gerechtsbestuur van de rechtbank Midden-Nederland.

Op dit moment is Messer werkzaam als president van de rechtbank Oost-Brabant. Messer begon haar carrière bij de Rechtspraak in 1994 en bekleedde vanaf die tijd verschillende functies bij de Centrale Raad van Beroep en de rechtbank Arnhem. Sinds 2011 is Messer werkzaam bij de rechtbank Oost-Brabant. Eerst als teamleider Kanton, later als rechterlijk bestuurslid en sinds 2019 als president. 

Messer volgt bij rechtbank Midden-Nederland de huidige president Julia Mendlik op. Mendlik is voorgedragen als president van de rechtbank Rotterdam per 1 januari 2022.

Uitspraken