Laden...

Pro-formazitting in zaak Anne Faber

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Pro-formazitting in zaak Anne Faber
Utrecht, 02 januari 2018

Op woensdag 10 januari om 10.00 uur vindt de eerste pro-formazitting plaats in de zaak tegen een 27-jarige man uit Zeewolde die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Anne Faber. De zitting vindt plaats bij de rechtbank Midden-Nederland, Vrouwe Justitiaplein 1, 3511 EX Utrecht.

Pro-formazitting

Tijdens deze eerste zitting wordt gesproken over de stand van het onderzoek, de voorlopige hechtenis van de verdachte en de verdere planning. De zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld.

Audiovisuele opnames

Voor het maken van opnames geldt een poolregeling. De NOS verzorgt de pool. Om beelden te gebruiken, maken de overige media afspraken met de NOS. Andere camera- en radioploegen kunnen zich aanmelden voor toegang tot het gerechtsgebouw. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 5 januari om 12.00 uur door een email te sturen naar midden-nederland@rechtspraak.nl.

Uitspraken