Pro-formazitting gepland in zaak Koen Everink

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Pro-formazitting gepland in zaak Koen Everink
Utrecht, 31 mei 2017

De rechtbank Midden-Nederland heeft in de zaak Everink een pro-formazitting ingepland op dinsdag 6 juni om 14.30 uur bij de rechtbank in Utrecht. Tijdens deze zitting zal met de verdachte worden gesproken over de voortgang van de zaak.

Verdediging neergelegd

De advocaat van de 30-jarige verdachte legde op 9 mei de verdediging neer. Gezien de aard van de zaak is het nodig dat de verdachte wordt bijgestaan door een advocaat. Er heeft zich nog geen nieuwe advocaat gemeld bij de rechtbank. Als de verdachte tijdens de zitting nog geen advocaat heeft, zal de rechtbank hierover met de verdachte in gesprek gaan.

Voortgang

De rechtbank houdt deze pro-formazitting in het kader van de voortgang van de zaak. De zaak zal op 6 juni niet inhoudelijk besproken worden. Wanneer de zaak wel verder inhoudelijk behandeld wordt, zal tijdens de pro-formazitting aan de orde komen.

Uitspraken

Meest gelezen berichten