Laden...

Regiezitting in zaak Anne Faber

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Regiezitting in zaak Anne Faber
Utrecht, 14 maart 2018

Op vrijdag 23 maart om 9.00 uur vindt een regiezitting plaats in de zaak Anne Faber. Een 27-jarige man uit Den Dolder wordt verdacht van moord, wederrechtelijke vrijheidsberoving en verkrachting. De zitting vindt plaats bij de rechtbank Midden-Nederland, Vrouwe Justitiaplein 1, 3511 EX Utrecht.

Regiezitting

Tijdens deze tweede zitting wordt gesproken over de stand van het onderzoek en de voorlopige hechtenis van de verdachte. Ook kunnen er onderzoekswensen ingediend worden. De zaak wordt niet inhoudelijk behandeld. De inhoudelijke zitting is gepland op maandag 11 en dinsdag 12 juni.

Audiovisuele opnames

Voor het maken van opnamen geldt een poolregeling. De NOS verzorgt de pool. Om beelden te gebruiken, maken de overige media afspraken met de NOS. Andere camera- en radioploegen kunnen zich aanmelden voor toegang tot het gerechtsgebouw. Dit kan tot uiterlijk maandag 19 maart 12.00 uur door een email te sturen naar midden-nederland@rechtspraak.nl.

Meer informatie: de zaak Anne Faber

Uitspraken