Laden...

Uitspraak in civiele zaak OM tegen motorclub Caloh Wagoh

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRechtbank Midden-Nederland > Nieuws > Uitspraak in civiele zaak OM tegen motorclub Caloh Wagoh
Utrecht, 07 april 2021

De rechtbank Midden-Nederland doet op maandag 19 april uitspraak in de civiele procedure van het Openbaar Ministerie (OM) tegen Caloh Wagoh Main Triad. De uitspraak is openbaar en start om 10.30 uur in De Bunker: de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp. Wie daarbij als pers of publiek aanwezig wil zijn, moet zich van tevoren aanmelden.

Procedure

In deze procedure heeft het OM een verzoek ingediend om Caloh Wagoh Main Triad te verbieden en te ontbinden omdat de motorclub in strijd zou handelen met de openbare orde. De rechtbank moet beoordelen of dit inderdaad zo is. De mondelinge behandeling van de zaak startte eind vorig jaar en werd op de zitting van 5 maart afgerond.

Pers en publiek

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er beperkt plek in de zittingszaal. Journalisten moeten zich daarom van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk woensdag 14 april, 12.00 uur, bij de afdeling communicatie van de rechtbank Midden-Nederland via: midden-nederland@rechtspraak.nl. Het is nog onduidelijk of er voldoende ruimte is voor publiek. Dit hangt af van de aanwezigheid van procespartijen en journalisten. Publiek kan zich aanmelden via het aanmeldformulier. Lees hier meer over het reserveren van een plek.

Uitspraken